Σεισμοσ Τωρα : Seismos Twra Sthn Elassona Ais8htos Se Larisa Kai Trikala 12 03 2021 Sputnik Ellada / Νέος σεισμός έπληξε λίγο πριν τις 3 το απόγευμα την περιοχή της ελασσόνας, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να υπολογίζει το μέγεθος της δόνησης στα 5,2 ρίχτερ.

Σεισμοσ Τωρα : Seismos Twra Sthn Elassona Ais8htos Se Larisa Kai Trikala 12 03 2021 Sputnik Ellada / Νέος σεισμός έπληξε λίγο πριν τις 3 το απόγευμα την περιοχή της ελασσόνας, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να υπολογίζει το μέγεθος της δόνησης στα 5,2 ρίχτερ.. Eιδήσεις, video, multimedia για ελλάδα, οικονομία, κόσμος. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Μάθε ότι επιθυμείς για τους σεισμούς και τη σεισμική δραστηριότητα στην ελλάδα με live απεικόνιση των πιο πρόσφατων σεισμών σε λίστα και χάρτη, αναζήτηση και άλλα Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κύπρο. Το γεωδυναμικό ινστιτούτο υπολογίζει τη δόνηση στα 4 ρίτχερ με επίκεντρο 25 χιλιόμετρα.

Α/α τύπος λύσης χρόνος γένεσης (gmt) επίκεντρο Αληθινές ειδήσεις με το κύρος του cnn. Νέος σεισμός έπληξε λίγο πριν τις 3 το απόγευμα την περιοχή της ελασσόνας, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να υπολογίζει το μέγεθος της δόνησης στα 5,2 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός 6,7 ρίχτερ με επίκεντρο τη σάμο σημειώθηκε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι της παρασκευής. Σεισμική δόνηση 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στο θαλάσσιο χώρο της νισύρου το πρωί της παρασκευής (25/06).

Neos Seismos Twra Sthn Elassona E8nos
Neos Seismos Twra Sthn Elassona E8nos from www.ethnos.gr
Σεισμός τώρα στη ζάκυνθο 4,3 ρίχτερ. Η νεότερη αναθεώρηση κάνει λόγο για 6,9 ρίχτερ. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του ευρωπαϊκού μεσογειακού σεισμολογικού κέντρου, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 7. Ισχυρός σεισμός τωρα κοντά στην κάρπαθο. Σύμφωνα με την μέτρηση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 4 ρίχτερ. Το γεωδυναμικό ινστιτούτο υπολογίζει τη δόνηση στα 4 ρίτχερ με επίκεντρο 25 χιλιόμετρα. Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός αυτή τη στιγμή στην αττική, στη δυτική τουρκία και στο αιγαίο, σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο. Πριν από 18 ώρες και 26 λεπτά.

Μάθε ότι επιθυμείς για τους σεισμούς και τη σεισμική δραστηριότητα στην ελλάδα με live απεικόνιση των πιο πρόσφατων σεισμών σε λίστα και χάρτη, αναζήτηση και άλλα

Σεισμός τώρα στη ζάκυνθο 4,3 ρίχτερ. Σεισμός τώρα στη ζάκυνθο 4,3 ρίχτερ. Εδώ θα δείτε που έγινε τώρα σεισμός στην ελλάδα, μια από τις πιο σεισμογενείς χώρες στον πλανήτη. Ασθενής σεισμική δόνηση, μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, έγινε αισθητή στις 11.13 το πρωί της τετάρτης στην αθήνα. Ισχυρότατος σεισμός, μεγέθους 6,7 ρίχτερ σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, έγινε ιδιαίτερα αισθητός από την αθήνα μέχρι την πάτρα καθώς και στην τουρκία. Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός αυτή τη στιγμή στην αττική, στη δυτική τουρκία και στο αιγαίο, σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο. Αληθινές ειδήσεις με το κύρος του cnn. Σύμφωνα με την μέτρηση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 4 ρίχτερ. Σεισμός μεγέθους 4,3 ρίχτερ πριν από λίγο κοντά στη ζάκυνθο. Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κύπρο. Σεισμική δόνηση 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στο θαλάσσιο χώρο της νισύρου το πρωί της παρασκευής (25/06). Ισχυρός σεισμός τωρα κοντά στην κάρπαθο. O σεισμός σημειώθηκε στις 13:51 και.

Eιδήσεις, video, multimedia για ελλάδα, οικονομία, κόσμος. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 14:02 ανοιχτά της ζακύνθου. Ισχυρότατος σεισμός, μεγέθους 6,7 ρίχτερ σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, έγινε ιδιαίτερα αισθητός από την αθήνα μέχρι την πάτρα καθώς και στην τουρκία. Κλικ στις κεφαλίδες για ταξινόμηση. Μάθε ότι επιθυμείς για τους σεισμούς και τη σεισμική δραστηριότητα στην ελλάδα με live απεικόνιση των πιο πρόσφατων σεισμών σε λίστα και χάρτη, αναζήτηση και άλλα

Seismos Twra Nea Isxyrh Seismikh Donhsh Sth Zakyn8o Ellada Thepressroom Gr
Seismos Twra Nea Isxyrh Seismikh Donhsh Sth Zakyn8o Ellada Thepressroom Gr from www.thepressroom.gr
Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θαλάσσια περιοχή νότια της κρήτης. Σεισμική δόνηση 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στο θαλάσσιο χώρο της νισύρου το πρωί της παρασκευής (25/06). Σεισμός τώρα κοντά στη ζάκυνθο. Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή πριν από λίγο στην αθήνα.σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, ήταν μεγέθους 3,6 ρίχτερ. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του ευρωπαϊκού μεσογειακού σεισμολογικού κέντρου, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 7. Ισχυρός σεισμός τωρα κοντά στην κάρπαθο. Μάθε ότι επιθυμείς για τους σεισμούς και τη σεισμική δραστηριότητα στην ελλάδα με live απεικόνιση των πιο πρόσφατων σεισμών σε λίστα και χάρτη, αναζήτηση και άλλα Το γεωδυναμικό ινστιτούτο υπολογίζει τη δόνηση στα 4 ρίτχερ με επίκεντρο 25 χιλιόμετρα.

Το γεωδυναμικό ινστιτούτο υπολογίζει τη δόνηση στα 4 ρίτχερ με επίκεντρο 25 χιλιόμετρα.

Σεισμός έγινε στη πρέβεζα το απόγευμα της τετάρτης 30 ιουνίου. Σκελετός 3.000 ετών φέρει σημάδια επίθεσης από καρχαρία. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,9 ρίχτερ. Αληθινές ειδήσεις με το κύρος του cnn. Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε κοντά. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 4,7 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά μεταξύ καρπάθου και κρήτης. Ήταν ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την ελλάδα. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 14:02 ανοιχτά της ζακύνθου. Το γεωδυναμικό ινστιτούτο υπολογίζει τη δόνηση στα 4 ρίτχερ με επίκεντρο 25 χιλιόμετρα. Στη χώρα μας έχουν γίνει αρκετοί φονικοί σεισμοί ενώ ιδιαίτερα γνωστός είναι ο σεισμός της πάρνηθας το 1999. Σεισμός τώρα κοντά στη ζάκυνθο. Σεισμός τώρα στη ζάκυνθο 4,3 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός αυτή τη στιγμή στην αττική, στη δυτική τουρκία και στο αιγαίο, σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο.

Ισχυρότατος σεισμός, μεγέθους 6,7 ρίχτερ σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, έγινε ιδιαίτερα αισθητός από την αθήνα μέχρι την πάτρα καθώς και στην τουρκία. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Ισχυρός σεισμός τωρα κοντά στην κάρπαθο. Σεισμός μεγέθους 4,3 ρίχτερ πριν από λίγο κοντά στη ζάκυνθο. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,9 ρίχτερ.

Seismos Twra Sth Zakyn8o Ais8htos Mexri Thn Italia Pics Newsbomb Eidhseis News
Seismos Twra Sth Zakyn8o Ais8htos Mexri Thn Italia Pics Newsbomb Eidhseis News from nb.bbend.net
Σεισμός τώρα στη ζάκυνθο 4,3 ρίχτερ. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Σεισμός έγινε στη πρέβεζα το απόγευμα της τετάρτης 30 ιουνίου. Μάθε ότι επιθυμείς για τους σεισμούς και τη σεισμική δραστηριότητα στην ελλάδα με live απεικόνιση των πιο πρόσφατων σεισμών σε λίστα και χάρτη, αναζήτηση και άλλα Η νεότερη αναθεώρηση κάνει λόγο για 6,9 ρίχτερ. Εδώ θα δείτε που έγινε τώρα σεισμός στην ελλάδα, μια από τις πιο σεισμογενείς χώρες στον πλανήτη. Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός αυτή τη στιγμή στην αττική, στη δυτική τουρκία και στο αιγαίο, σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο. Ισχυρότατος σεισμός, μεγέθους 6,7 ρίχτερ σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, έγινε ιδιαίτερα αισθητός από την αθήνα μέχρι την πάτρα καθώς και στην τουρκία.

Ήταν ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την ελλάδα.

Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε κοντά. Σεισμός μεγέθους 4,5 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 16:35 σε απόσταση 37 χιλιομέτρων νοτίως των χανίων. Συγκεκριμένα, ένας ηλικιωμένος άνδρας με κινητικά προβλήματα εγκλωβίστηκε στο σπίτι του, όταν από τον σεισμό κατέρρευσε τοίχος, ωστόσο απεγκλωβίστηκε με την επέμβαση της πυροσβεστικής. Σύμφωνα με την μέτρηση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 4 ρίχτερ. Σεισμός τώρα στη ζάκυνθο 4,3 ρίχτερ. Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι της παρασκευής, βορεια της σάμου. Σκελετός 3.000 ετών φέρει σημάδια επίθεσης από καρχαρία. Ήταν ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την ελλάδα. Στη χώρα μας έχουν γίνει αρκετοί φονικοί σεισμοί ενώ ιδιαίτερα γνωστός είναι ο σεισμός της πάρνηθας το 1999. Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή πριν από λίγο στην αθήνα.σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, ήταν μεγέθους 3,6 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός 6,7 ρίχτερ με επίκεντρο τη σάμο σημειώθηκε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι της παρασκευής. Σεισμός έγινε στη πρέβεζα το απόγευμα της τετάρτης 30 ιουνίου. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 14:02 ανοιχτά της ζακύνθου.